De stiut Inainte de Achizitia unor Anvelope Online!


Desi cumparaturile par mai simple online, ei bine, in ceea ce priveste anvelopele lucrurile pe care trebuie sa le aveti in vedere sunt destul de multe, asa ca procedura se complica putin, necesitand
atentie sporita inainte de lansarea comenzii propriu-zise. Primul aspect este dimensiunea anvelopelor, trebuie sa corespunda cu cea mentionata in cartea masinii, insa daca nu mai aveti jentile originale ca si dimensiune, va trebui sa va interesati care sunt dimensiunile de anvelope ce se potrivesc jentilor detinute. Dupa dimensiune, va trebui sa luati in calcul clasificarea in ceea ce priveste consumul, zgomotul si franarea pe care o au viitoarele anvelope auto. Uitati-va atent dupa aceste detalii pentru ca au un rol important, responsabil de confort insa si de cheltuieli! Dupa cum probabil stiti, o anvelopa poate fi veche si daca nu a fost folosita, timpul petrecut pe raft deteriorand cauciucul (valabil peste 1 an vechime), asa ca incercati sa gasiti anvelope inscriptionate cu o data cat mai apropiata de prezent (ex: 0814 Romania-august, anul trecut).

Pentru ca pe cauciucuri intotdeauna este trecut si indicele de viteza si incarcare, in functie de cum utilizati masina, va trebui sa acordati atentie si acestor detalii pentru ca altfel, in mers, anvelopele nu se vor comporta tocmai asa cum v-ati dori. Daca nu supraincarcati masina si nu sunteti vitezomani, un indice de viteza 210 este suficient (H 210/km/h). Fara uita nici de protectia jentilor, trebuie sa stiti ca unele anvelope (mai scumpe) au o margine care protejeaza janta de zgarieturi in urma parcarilor laterale. In cazul in care aveti masina echipata cu jenti scumpe, anvelopele cu protectie ar fi o idee foarte buna! In incheiere, inainte de lansarea comenzii online pentru anvelope, alegeti-va si un producator. Cu cat mai mult va doriti calitate si confort in mers, producatorul trebuie sa fie unul cel putin din clasa medie. Nu faceti compromis pentru marcile no name caci veti avea de suferit cel putin trei sezoane intregi (durata de viata aproximativa a unui set de anvelope). Fiti atenti la toate inscriptiile de pe anvelope si documentati-va in privinta fiecarei valori inainte de a decide modelul de anvelope de care aveti nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu